flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Студенти здобувають практичні знання та навички в суді

28 грудня 2022, 13:40

Практика в суді для студентів юридичних спеціальностей є гарною можливістю для них, як майбутніх правників, визначитись із професійною долею та сформувати враження про судову систему.

Наразі в суді проходять практику студенти Міжнародного гуманітарного університету

Керівництво суду та працівники апарату завжди розповідають студентам-правникам про тонкощі роботи в суді. Так  керівник апарату суду проводить бесіди та знайомить практикантів з діяльністю, структурою суду. Наголошує на активному використанні інформаціних технологій в суді, а саме: можливість проведення судових засідань у режимі відеоконференції; можливістю відправки учасникам процесу процесуальних документів та повісток в електронному вигляді в рамках проекту «Електронний суд», направлення повісток у вигляді SMS.

        За час проходження практики в суді студенти кожного дня виконують практичні завдання, що їм доручають працівники апарату, таким чином знайомляться із роботою суду, відвідують  судові засідання.

        Сподіваємося, що досвід, набутий студентами під час практичного навчання, стане їм у майбутньому надійним підґрунтям для професійного зростання.